Top Albania Radio

Top Albania Radio

Top Albania Radio

Top Albania Radio promovon muzikën më të zgjedhur shqiptare dhe të huaj, me edicionet informative dhe një larmi programesh kulturore

Категории: Музика

Слушане на последния епизод:

Për kinema-dashësit vjen një program i cili sjell kinemanë në 360 gradë. Filmat e rinj, ngjarjet e fundit nga protagonistët tuaj të preferuar, recensionet e filmave, shoqëruar nga kolonat zanore të paharrueshme që zgjojnë kujtime rrënqethëse. Quiz-e për të fituar bileta, të ftuar në studio nga bota e artit të 7-të si dhe ndërveprim me shikuesit e filmave në kohë reale. Bota e magjishme e kinematografisë në një program të dedikuar në Top Albania Radio nga Edi Hallaçi dhe Edea Demaliaj.

Предишни епизоди

 • 3824 - Nga premierat e Cineplexx e deri tek filmat që do të vijnë së shpejti, gjithçka që duhet të dini! 
  Sat, 13 Jul 2024 - 0h
 • 3823 - House Nation 13/07/2024 – Part 2 
  Sat, 13 Jul 2024 - 0h
 • 3822 - House Nation 13/07/2024 – Part 1 
  Sat, 13 Jul 2024 - 0h
 • 3821 - Drunk in the Coffee Shop 12/07/2024 – Part 2 
  Sat, 13 Jul 2024 - 0h
 • 3820 - Drunk in the Coffee Shop 12/07/2024 – Part 1 
  Sat, 13 Jul 2024 - 0h
Показване на повече епизоди

Още музика podcasts

Още международни музика подкастове

Избор на жанр на подкаста